Ege Üniversitesinin Tüm Akademik Birimleri İçin Fikrini Yeşert Yarışması

Ege Üniversitesi Kampüsleri Yarışıyor!

Ulusal ve uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik platformlarında kendisini kanıtlamış olan üniversitemiz, hedeflerini daha da ileri götürüyor.

Üniversitemizin sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını güçlendirmek ve ulusal ve uluslararası rekabet gücünü arttırmak amacıyla akademik birimlerimiz için “Fikrini Yeşert” yarışması düzenleniyor.

“Fikrini Yeşert” yarışması ile fakülteler, yüksek okullar ve meslek yüksekokulları bahçelerinde yapacakları yeni düzenlemelerle birbirleriyle yarışacaklar.

Bu kapsamda, görsellik, sürdürülebilirlik ve çevre sorunlarına çözüm önerisinde bulunabilecek çalışmalar belirlenen jüri tarafından puanlandırılarak ödüllendirilecektir.

Önemli Tarihler Güncellenecektir

Son başvuru tarihi: - 18.08.2023

Sonuçların açıklanması: - 01.09.2023

Ödül töreni: - 15.09.2023

Yarışma koşulları, başvuru formu ve yarışma kapsamıyla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.